Tel: 08-30 96 80

Raw Sushi & Grill

En upplevelse för både ögon och smaklökar

Vi vill ge våra kunder en helhetsupplevelse. Våra kockar älskar att skapa vacker, färgsprakande sushi och vår serveringspersonal vill att du som gäst ska känna dig bekväm i våra trivsamma lokaler med öppet kök. Vi har funnits i ca 20 år och planerar att finnas ett bra tag till. För att ge fler chansen att smaka våra uppskattade klassiker har vi även öppnat Raw Sushi & Bowl på Skånegatan 92.

Raw Sushi & Grill

Har funnits sedan 2003.

Vi var bland de första att servera sushi och varmrätter med goda toppings och umamiboostade tillbehör. Idag består våra kunder av mestadels stammisar som fortfarande uppskattar våra klassiker såsom Sumo sushi och Krispy lax. Vår ambition är fortfarande att skapa en visuell- såväl som en smakmässig upplevelse. Vårt andra ben är grillade rätter från kolgrillen. Höga smaker är vårt signum och kolgrillen är ultimat för att smakerna på råvarorna ska utvecklas till perfektion.

Raw Sushi & Grill

En upplevelse för både ögon och smaklökar

Vårt dryckessortiment består av alltifrån väl utvalda viner till japansk öl, sake och roliga drinkar. Många gäster uppskattar även våra desserter utvecklade av skickliga konditorer. Vad sägs om Chocoboll eller Cheesecake med hallonsås och sesamkrisp?
Vår meny består av alltifrån smårätter till kombotallrikar. Vi har öppet för lunch, middag, mellantid och brunch, alla dagar i veckan. Vi har även Take away.

Raw Sushi & Grill

Det sägs att det tar 10 år att lära sig att bli sushikock. Det kan tyckas överdrivet, men för att förstå vad som utgör bra sushi krävs både tid och kunskap.
På Raw Sushi & Grill nöjer vi oss inte vid bra sushi. För vi vet att ett nötigt sesamströssel, en krämig wasabimajonnäs, en frasigt friterad räka eller en umamistinn sjögrässallad kan lyfta varje måltid. Att grillad ryggbiff med miso passar bäst tillsammans med ponzu- och chilistekt pak choi, och att varje cheesecake bör serveras med en spegel av sötsyrlig mangosås.
Vi vet att det är skillnad på Krispylax gjord på fisk som fångades igår och Krispylax gjord på fisk som fångades imorse. Råvarukvalitén är a och o. Därför använder vi alltid lax direkt från havet, därför vi handtvättar vårt sushiris och därför vi handskakar våra japanska fusiondrinkar.
För även om du bara vill komma och sitta dig tillbaka i en av våra soffor och njuta av en Wasabi Cocktail och lite edamame med havssalt – så lovar vi att skillnaden märks. Det är inte för inte som det tar 10 år att lära sig bli en bra sushikock.